fredag 27. mars 2009

Kapittel 18-19

KAPITTEL 19
Det var en grå dis over hele området, som gjorde det vanskelig å se. Ozzie hørte en stor, åpen båt med dampmotor. Han fikk såvidt sett den i noen sekunder, men så tyknet tåka. Han skjønte at det var Orlando Vile som kom for å gjøre forretninger. Han var magert kopparret, og hadde en bart som gikk ned på begge sider. Han holdt en stor, firkantet veske. Han tenkte at veska innholdt Stuartkrøniken!
Wiggins satt nervøst på en snudd bøtte, mens han matet Shirley(ilderen hans) med brødsmuler. Han tenkte på den foreldreløse barndommen hans, og grøsset. Dette stille området gikk han på nervene! Etter litt dukket det opp en hestevogn. Vogna bråstoppet foran et hus, tvers overfor huset hvor Holmes og Pilar var.
Rohan lå i en tønne rett ved siden av Vile som røkte. Han var redd for å begynne å hoste.
Vile gikk mot vogna, og forsvant bak den. "Pokker, også! Vi kan ikke se dem." utbrøt Holmes.
KAPITTEL 18
Taxien kjørte dem til et øde havneområde. De gikk inn i et hus, opp en trapp og spratt i taket- noen tok dem på skuldra. Det var Pilar. Hun ville hjelpe dem med oppdraget, og latet som om hun ikke viste hvor hun skulle dra herfra, og at hun ikke torte gå alene. Plutselig kom en sjømann ut av et rom, tok Wiggins og Ozzie i skuldra og løftet dem inn i et rom. Så tok han Rohan og Pilar og løftet dem inn på samme rom. Når sjømannen hadde lukket døra, fikk de vite at sjømannen var Holmes. Han fortalte dem at Orlando Vile bruker å møte sine forretningsforbindelser her i området, og at de måtte overvåke bryggeområdet og få inn så mye informasjon som overhodet mulig, og de fikk ikke ta kontakt, "Dere skal bare observere, ikke noe mer." sa Holmes. Han hadde tre politifløyter til dem, som de skulle blåse i hvis de var i trøbbel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar